Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23983
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Губський, Сергій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Артамонова, Майя Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Шматченко, Наталя Василівна | - |
dc.contributor.author | Пілюгіна, Інна Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Аксьонова, О.Ф. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-24T08:36:49Z | - |
dc.date.available | 2023-02-24T08:36:49Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Губський С. М., Артамонова М. В., Шматченко Н. В., Пілюгіна І. С., Аксьонова О. Ф. Визначення антиоксидантної ємності мармеладу та маршмелоу. Східно-європейський журнал передових технологій. 2016. Т. 4. № 11(82). С. 43-50. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23983 | - |
dc.description.abstract | Методом гальваностатичної кулонометрії визначено загальну антиоксидантну ємність мармеладу желейно-фруктового та маршмелоу з рослинними добавками з яблук, айви, винограду, гарбуза, моркви, шипшини, обліпихи, суданської троянди, чорноплідної горобини, отриманих за кріогенними технологіями. На підставі розрахунків, які базуються на адитивній схемі, показано, що функціональні властивості виробів обумовлені антиоксидантними властивостями введених добавок. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Східно-європейський журнал передових технологій;№ 11(82) | - |
dc.subject | антиоксидант | uk_UA |
dc.subject | кулонометрія | uk_UA |
dc.subject | мармелад | uk_UA |
dc.subject | маршмелоу | uk_UA |
dc.title | Визначення антиоксидантної ємності мармеладу та маршмелоу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
hubskyy_skhidno_yevropeyskyy_zhurnal_peredovykh_tekhnolohiy_2016_4_11.pdf | 424.65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.