Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23983
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГубський, Сергій Михайлович-
dc.contributor.authorАртамонова, Майя Володимирівна-
dc.contributor.authorШматченко, Наталя Василівна-
dc.contributor.authorПілюгіна, Інна Сергіївна-
dc.contributor.authorАксьонова, О.Ф.-
dc.date.accessioned2023-02-24T08:36:49Z-
dc.date.available2023-02-24T08:36:49Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationГубський С. М., Артамонова М. В., Шматченко Н. В., Пілюгіна І. С., Аксьонова О. Ф. Визначення антиоксидантної ємності мармеладу та маршмелоу. Східно-європейський журнал передових технологій. 2016. Т. 4. № 11(82). С. 43-50.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23983-
dc.description.abstractМетодом гальваностатичної кулонометрії визначено загальну антиоксидантну ємність мармеладу желейно-фруктового та маршмелоу з рослинними добавками з яблук, айви, винограду, гарбуза, моркви, шипшини, обліпихи, суданської троянди, чорноплідної горобини, отриманих за кріогенними технологіями. На підставі розрахунків, які базуються на адитивній схемі, показано, що функціональні властивості виробів обумовлені антиоксидантними властивостями введених добавок.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseriesСхідно-європейський журнал передових технологій;№ 11(82)-
dc.subjectантиоксидантuk_UA
dc.subjectкулонометріяuk_UA
dc.subjectмармеладuk_UA
dc.subjectмаршмелоуuk_UA
dc.titleВизначення антиоксидантної ємності мармеладу та маршмелоуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
hubskyy_skhidno_yevropeyskyy_zhurnal_peredovykh_tekhnolohiy_2016_4_11.pdf424.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.