Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2397
Назва: Якість та стандартизація, як фактор підвищення економічного потенціалу сільськогосподарського підприємства
Автори: Осіпчук, Т. С.
Антощенкова, В. В.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Осіпчук Т. С., Антощенкова В. В. Якість та стандартизація, як фактор підвищення економічного потенціалу сільськогосподарського підприємства. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. С. 202.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2397
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-202.pdf283.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.