Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2397
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОсіпчук, Т. С.-
dc.contributor.authorАнтощенкова, В. В.-
dc.date.accessioned2022-07-01T15:27:55Z-
dc.date.available2022-07-01T15:27:55Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationОсіпчук Т. С., Антощенкова В. В. Якість та стандартизація, як фактор підвищення економічного потенціалу сільськогосподарського підприємства. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. С. 202.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2397-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleЯкість та стандартизація, як фактор підвищення економічного потенціалу сільськогосподарського підприємстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-202.pdf283.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.