Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2397
Title: Якість та стандартизація, як фактор підвищення економічного потенціалу сільськогосподарського підприємства
Authors: Осіпчук, Т. С.
Антощенкова, В. В.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Осіпчук Т. С., Антощенкова В. В. Якість та стандартизація, як фактор підвищення економічного потенціалу сільськогосподарського підприємства. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. С. 202.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2397
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-202.pdf283.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.