Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23907
Title: | The main italian drink |
Other Titles: | Головний італійський напій |
Authors: | Коломієць, А. І. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Муравйова, О. М. Ков’ях, І. І. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Коломієць А. І. The main italian drink (Головний італійський напій). Наук. кер. О. М. Муравйова, І. І. Ков’ях. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 239 |
Series/Report no.: | Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15 |
Abstract: | Аперитив – це одна з головних традицій Флоренції і Північної Італії. На аперитив збираються, коли не хочуть іти на вечерю одразу після роботи. Це така перерва, час для себе між роботою і домом, можливість зустрітися з друзями і перекусити. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23907 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_08.04.21-239.pdf | 131.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.