Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23907
Title: The main italian drink
Other Titles: Головний італійський напій
Authors: Коломієць, А. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Муравйова, О. М.
Ков’ях, І. І.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Коломієць А. І. The main italian drink (Головний італійський напій). Наук. кер. О. М. Муравйова, І. І. Ков’ях. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 239
Series/Report no.: Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15
Abstract: Аперитив – це одна з головних традицій Флоренції і Північної Італії. На аперитив збираються, коли не хочуть іти на вечерю одразу після роботи. Це така перерва, час для себе між роботою і домом, можливість зустрітися з друзями і перекусити.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23907
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-239.pdf131.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.