Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23904
Title: | Healthy food basics |
Other Titles: | Основи здорового харчування |
Authors: | Коваленко, М. Ю. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Колесник, А.О. Мануєнкова, О. О. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Коваленко М. Ю. Healthy food basics (Основи здорового харчування). Наук. кер. А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 238 |
Series/Report no.: | Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23904 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_08.04.21-238.pdf | 97.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.