Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23904
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКолесник, А.О.-
dc.contributor.advisorМануєнкова, О. О.-
dc.contributor.authorКоваленко, М. Ю.-
dc.date.accessioned2023-02-23T14:38:10Z-
dc.date.available2023-02-23T14:38:10Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationКоваленко М. Ю. Healthy food basics (Основи здорового харчування). Наук. кер. А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 238uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23904-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15-
dc.titleHealthy food basicsuk_UA
dc.title.alternativeОснови здорового харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-238.pdf97.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.