Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23902
Title: Healthy food basics
Other Titles: Основи здорового харчування
Authors: Коваленко, М. Ю.
metadata.dc.contributor.advisor: Колесник, А. О.
Мануєнкова, О. О.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Коваленко М. Ю. Healthy food basics (Основи здорового харчування). Наук. кер. А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 237
Series/Report no.: Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23902
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-237.pdf96.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.