Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23901
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКов’ях, І. І.-
dc.contributor.advisorМуравйова, О. М.-
dc.contributor.authorКардаш, М. О.-
dc.date.accessioned2023-02-23T14:30:15Z-
dc.date.available2023-02-23T14:30:15Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationКардаш М. О. Features of italian cuisine (Особливості італійської кухні). Наук. кер. І. І. Ков’ях, О. М. Муравйова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 236uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23901-
dc.description.abstractУ доповіді йде мова про особливості страв італійський кухні, їх інгредієнти, регіональні варіації.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15-
dc.titleFeatures of italian cuisineuk_UA
dc.title.alternativeОсобливості італійської кухніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-236.pdf130.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.