Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23723
Название: Формування національної політики харчування населення
Авторы: Мошков, К. С.
Научный руководитель: Яцун, Л. М.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Мошков К. С. Формування національної політики харчування населення. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. Л. М. Яцун ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 141-144.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23723
Располагается в коллекциях:Традиції та інновації харчування туристів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_10.10.19-141-144.pdf279.48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.