Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23711
Назва: Deep processing of carotene-containing vegetables and obtaining nanofood with the use of equipment of new generation
Автори: Pavlyuk, R.
Pogarskaya, V.
Radchenko, L.
Tauber, R.
Timofeeva, N.
Ключові слова: глибока переробка;каротиновмісні овочі;паротермічна обробка;дрібнодисперсне подрібнення;пароконвекційна піч;продукти у наноформі;глубокая переработка;каротинсодержащие овощи;паротермическая обработка;мелкодисперсное измельчение;пароконвекционная печь;продукты в наноформе
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Pavlyuk R., Pogarskaya V., Radchenko L., Tauber R., Timofeeva N. Deep processing of carotene-containing vegetables and obtaining nanofood with the use of equipment of new generation. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2016. № 4/11 (82). P. 36-43. DOI: 10.15587/1729-4061.2016.76232.
Серія/номер: Eastern-European Journal of Enterprise Technologies;№ 4/11 (82)
Короткий огляд (реферат): Запропоновано та розроблено метод глибокої переробки каротинвмісних овочів – альтернативний кріогенній обробці. Метод заснований на комплексній дії на сировину паротермічної обробки та дрібнодисперсного подрібнення з використанням нового покоління обладнання, яке застосовується на підприємствах ресторанного бізнесу. Новий метод дозволяє більш повно використати біологічний потенціал сировини (у 2…3 рази більше) і отримати харчові продукти в наноформі. Предложен и разработан метод глубокой переработки каротинсодержащих овощей – альтернативный криогенной обработке. Метод основан на комплексном воздействии на сырье паротермической обработки и мелкодисперсного измельчения с использованием нового поколения оборудования, применяемого на предприятиях ресторанного бизнеса. Новый метод позволяет более полно использовать биологический потенциал (в 2...3 раза больше) и получить пищевые продукты в наноформе.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23711
ISSN: 1729-3774
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pavlyuk_pogarskaya_eastern_european_journal_of_enterprise_technologies_2016_4_11.pdf713 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.