Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23711
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPavlyuk, R.-
dc.contributor.authorPogarskaya, V.-
dc.contributor.authorRadchenko, L.-
dc.contributor.authorTauber, R.-
dc.contributor.authorTimofeeva, N.-
dc.date.accessioned2023-02-22T16:50:36Z-
dc.date.available2023-02-22T16:50:36Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationPavlyuk R., Pogarskaya V., Radchenko L., Tauber R., Timofeeva N. Deep processing of carotene-containing vegetables and obtaining nanofood with the use of equipment of new generation. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2016. № 4/11 (82). P. 36-43. DOI: 10.15587/1729-4061.2016.76232.uk_UA
dc.identifier.issn1729-3774-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23711-
dc.description.abstractЗапропоновано та розроблено метод глибокої переробки каротинвмісних овочів – альтернативний кріогенній обробці. Метод заснований на комплексній дії на сировину паротермічної обробки та дрібнодисперсного подрібнення з використанням нового покоління обладнання, яке застосовується на підприємствах ресторанного бізнесу. Новий метод дозволяє більш повно використати біологічний потенціал сировини (у 2…3 рази більше) і отримати харчові продукти в наноформі. Предложен и разработан метод глубокой переработки каротинсодержащих овощей – альтернативный криогенной обработке. Метод основан на комплексном воздействии на сырье паротермической обработки и мелкодисперсного измельчения с использованием нового поколения оборудования, применяемого на предприятиях ресторанного бизнеса. Новый метод позволяет более полно использовать биологический потенциал (в 2...3 раза больше) и получить пищевые продукты в наноформе.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.relation.ispartofseriesEastern-European Journal of Enterprise Technologies;№ 4/11 (82)-
dc.subjectглибока переробкаuk_UA
dc.subjectкаротиновмісні овочіuk_UA
dc.subjectпаротермічна обробкаuk_UA
dc.subjectдрібнодисперсне подрібненняuk_UA
dc.subjectпароконвекційна пічuk_UA
dc.subjectпродукти у наноформіuk_UA
dc.subjectглубокая переработкаuk_UA
dc.subjectкаротинсодержащие овощиuk_UA
dc.subjectпаротермическая обработкаuk_UA
dc.subjectмелкодисперсное измельчениеuk_UA
dc.subjectпароконвекционная печьuk_UA
dc.subjectпродукты в наноформеuk_UA
dc.titleDeep processing of carotene-containing vegetables and obtaining nanofood with the use of equipment of new generationuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pavlyuk_pogarskaya_eastern_european_journal_of_enterprise_technologies_2016_4_11.pdf713 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.