Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23711
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Pavlyuk, R. | - |
dc.contributor.author | Pogarskaya, V. | - |
dc.contributor.author | Radchenko, L. | - |
dc.contributor.author | Tauber, R. | - |
dc.contributor.author | Timofeeva, N. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-22T16:50:36Z | - |
dc.date.available | 2023-02-22T16:50:36Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Pavlyuk R., Pogarskaya V., Radchenko L., Tauber R., Timofeeva N. Deep processing of carotene-containing vegetables and obtaining nanofood with the use of equipment of new generation. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2016. № 4/11 (82). P. 36-43. DOI: 10.15587/1729-4061.2016.76232. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 1729-3774 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23711 | - |
dc.description.abstract | Запропоновано та розроблено метод глибокої переробки каротинвмісних овочів – альтернативний кріогенній обробці. Метод заснований на комплексній дії на сировину паротермічної обробки та дрібнодисперсного подрібнення з використанням нового покоління обладнання, яке застосовується на підприємствах ресторанного бізнесу. Новий метод дозволяє більш повно використати біологічний потенціал сировини (у 2…3 рази більше) і отримати харчові продукти в наноформі. Предложен и разработан метод глубокой переработки каротинсодержащих овощей – альтернативный криогенной обработке. Метод основан на комплексном воздействии на сырье паротермической обработки и мелкодисперсного измельчения с использованием нового поколения оборудования, применяемого на предприятиях ресторанного бизнеса. Новый метод позволяет более полно использовать биологический потенциал (в 2...3 раза больше) и получить пищевые продукты в наноформе. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Eastern-European Journal of Enterprise Technologies;№ 4/11 (82) | - |
dc.subject | глибока переробка | uk_UA |
dc.subject | каротиновмісні овочі | uk_UA |
dc.subject | паротермічна обробка | uk_UA |
dc.subject | дрібнодисперсне подрібнення | uk_UA |
dc.subject | пароконвекційна піч | uk_UA |
dc.subject | продукти у наноформі | uk_UA |
dc.subject | глубокая переработка | uk_UA |
dc.subject | каротинсодержащие овощи | uk_UA |
dc.subject | паротермическая обработка | uk_UA |
dc.subject | мелкодисперсное измельчение | uk_UA |
dc.subject | пароконвекционная печь | uk_UA |
dc.subject | продукты в наноформе | uk_UA |
dc.title | Deep processing of carotene-containing vegetables and obtaining nanofood with the use of equipment of new generation | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
pavlyuk_pogarskaya_eastern_european_journal_of_enterprise_technologies_2016_4_11.pdf | 713 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.