Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23657
Title: Готельний та ресторанний бізнес як складова індустрії гостинності
Authors: Варипаєв, О.М.
Варипаєва, Л.М.
Keywords: готельний бізнес;ресторанний бізнес;індустрія гостинності;hotel business;restaurant business;hospitality industry;гостиничный бизнес;ресторанный бизнес;индустрия гостеприимства
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Варипаєв О. М., Варипаєва Л. М. Готельний та ресторанний бізнес як складова індустрії гостинності. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 614-621.
Abstract: Розглянуто сучасні проблеми та вимоги до сфери готельного ї ресторанного бізнесу, проаналізовано особливості їх функціонування в Україні. Показано специфіку індустрії гостинності, що заснована на задоволенні базових потреб людини через посередництво комплексу послуг та сервісної діяльності.
Modern problems and requirements to sphere of hotel and restaurant business are considered, features of their functioning in Ukraine are analysed. Specificity of the industry of the hospitality, based on satisfaction of basic needs of the person by means of a complex of services and service activity is shown.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23657
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2009_2_87.pdf171.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.