Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23657
Название: Готельний та ресторанний бізнес як складова індустрії гостинності
Авторы: Варипаєв, О.М.
Варипаєва, Л.М.
Ключевые слова: готельний бізнес;ресторанний бізнес;індустрія гостинності;hotel business;restaurant business;hospitality industry;гостиничный бизнес;ресторанный бизнес;индустрия гостеприимства
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Варипаєв О. М., Варипаєва Л. М. Готельний та ресторанний бізнес як складова індустрії гостинності. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 614-621.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто сучасні проблеми та вимоги до сфери готельного ї ресторанного бізнесу, проаналізовано особливості їх функціонування в Україні. Показано специфіку індустрії гостинності, що заснована на задоволенні базових потреб людини через посередництво комплексу послуг та сервісної діяльності.
Modern problems and requirements to sphere of hotel and restaurant business are considered, features of their functioning in Ukraine are analysed. Specificity of the industry of the hospitality, based on satisfaction of basic needs of the person by means of a complex of services and service activity is shown.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23657
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (10)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2009_2_87.pdf171.68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.