Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23657
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВарипаєв, О.М.-
dc.contributor.authorВарипаєва, Л.М.-
dc.date.accessioned2023-02-22T11:39:28Z-
dc.date.available2023-02-22T11:39:28Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationВарипаєв О. М., Варипаєва Л. М. Готельний та ресторанний бізнес як складова індустрії гостинності. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 614-621.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23657-
dc.description.abstractРозглянуто сучасні проблеми та вимоги до сфери готельного ї ресторанного бізнесу, проаналізовано особливості їх функціонування в Україні. Показано специфіку індустрії гостинності, що заснована на задоволенні базових потреб людини через посередництво комплексу послуг та сервісної діяльності.uk_UA
dc.description.abstractModern problems and requirements to sphere of hotel and restaurant business are considered, features of their functioning in Ukraine are analysed. Specificity of the industry of the hospitality, based on satisfaction of basic needs of the person by means of a complex of services and service activity is shown.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectготельний бізнесuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectіндустрія гостинностіuk_UA
dc.subjecthotel businessuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjecthospitality industryuk_UA
dc.subjectгостиничный бизнесuk_UA
dc.subjectресторанный бизнесuk_UA
dc.subjectиндустрия гостеприимстваuk_UA
dc.titleГотельний та ресторанний бізнес як складова індустрії гостинностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2009_2_87.pdf171.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.