Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23619
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПузік, Л. М.-
dc.contributor.authorТкаченко, А. С.-
dc.date.accessioned2023-02-22T10:41:33Z-
dc.date.available2023-02-22T10:41:33Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationПузік Л. М., Ткаченко А. С. Технологічні властивості зерна пшениці озимої залежно від сортових особливостей. Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 70-71.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23619-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleТехнологічні властивості зерна пшениці озимої залежно від сортових особливостейuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_39.pdf380.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.