Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23612
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorЗабродська, Л. Д.-
dc.contributor.authorХанецька, Д. А.-
dc.contributor.authorТкаченко, Н. В.-
dc.date.accessioned2023-02-22T10:31:56Z-
dc.date.available2023-02-22T10:31:56Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationХанецька Д. А., Ткаченко Н. В. Генезис змістовних характристик дефініції «адаптація». Наук. кер. Л. Д. Забродська. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 198-199uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23612-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesСучасні проблеми менеджменту готельно-ресторанного господарства та туризму;Секція 14-
dc.titleГенезис змістовних характристик дефініції «адаптація»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk2_08.04.21-198-199.pdf105.02 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.