Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23587
Title: Характеристика адаптивності підприємства з позиції системного підходу
Authors: Рєзник, М. О.
Сидорова, Ю. Д.
metadata.dc.contributor.advisor: Забродська, Л. Д.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Рєзник М. О. Сидорова Ю. Д. Характеристика адаптивності підприємства з позиції системного підходу. Наук. кер. Л. Д. Забродська. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 183
Series/Report no.: Сучасні проблеми менеджменту готельно-ресторанного господарства та туризму;Секція 14
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23587
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-183.pdf95.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.