Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23587
Title: | Характеристика адаптивності підприємства з позиції системного підходу |
Authors: | Рєзник, М. О. Сидорова, Ю. Д. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Забродська, Л. Д. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Рєзник М. О. Сидорова Ю. Д. Характеристика адаптивності підприємства з позиції системного підходу. Наук. кер. Л. Д. Забродська. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 183 |
Series/Report no.: | Сучасні проблеми менеджменту готельно-ресторанного господарства та туризму;Секція 14 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23587 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_08.04.21-183.pdf | 95.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.