Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23587
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Забродська, Л. Д. | - |
dc.contributor.author | Рєзник, М. О. | - |
dc.contributor.author | Сидорова, Ю. Д. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-22T09:45:22Z | - |
dc.date.available | 2023-02-22T09:45:22Z | - |
dc.date.issued | 2021-04-08 | - |
dc.identifier.citation | Рєзник М. О. Сидорова Ю. Д. Характеристика адаптивності підприємства з позиції системного підходу. Наук. кер. Л. Д. Забродська. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 183 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23587 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Сучасні проблеми менеджменту готельно-ресторанного господарства та туризму;Секція 14 | - |
dc.title | Характеристика адаптивності підприємства з позиції системного підходу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk2_08.04.21-183.pdf | 95.95 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.