Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23573
Назва: | Збагачення харчових продуктів вітаміном D на прикладі морозива |
Автори: | Коляденко, О. В. |
Науковий керівник : | Аксьонова, О. Ф. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Коляденко О. В. Збагачення харчових продуктів вітаміном D на прикладі морозива. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. О. Ф. Аксьонова ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 135-137. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23573 |
Розташовується у зібраннях: | Традиції та інновації харчування туристів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_10.10.19-135-137.pdf | 276.58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.