Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23567
Title: | Методологічні підходи до управління розвитком сфери харчування населення |
Authors: | Горяйнов, А. Б. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Яцун, Л. М. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Горяйнов А. Б. Методологічні підходи до управління розвитком сфери харчування населення. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. Л. М. Яцун ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 121-125. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23567 |
Appears in Collections: | Традиції та інновації харчування туристів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_10.10.19-121-125.pdf | 285.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.