Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23567
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Яцун, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Горяйнов, А. Б. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-22T06:17:23Z | - |
dc.date.available | 2023-02-22T06:17:23Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Горяйнов А. Б. Методологічні підходи до управління розвитком сфери харчування населення. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. Л. М. Яцун ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 121-125. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23567 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Методологічні підходи до управління розвитком сфери харчування населення | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Традиції та інновації харчування туристів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_10.10.19-121-125.pdf | 285.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.