Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23567
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЯцун, Л. М.-
dc.contributor.authorГоряйнов, А. Б.-
dc.date.accessioned2023-02-22T06:17:23Z-
dc.date.available2023-02-22T06:17:23Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationГоряйнов А. Б. Методологічні підходи до управління розвитком сфери харчування населення. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. Л. М. Яцун ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 121-125.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23567-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleМетодологічні підходи до управління розвитком сфери харчування населенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Традиції та інновації харчування туристів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_10.10.19-121-125.pdf285.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.