Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23558
Назва: | Основи біохімії та фізіології харчування |
Автори: | Горбань, Віктор Григорович Серік, Максим Леонідович Цибань, Лілія Степанівна |
Ключові слова: | біохімія;амінокислоти;фізіологія;харчування;фізико-хімічні властивості;біохімічні лабораторії |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Горбань В. Г., Серік М. Л., Цибань Л. С. Основи біохімії та фізіології харчування: практикум для студентів факультету менеджменту із спеціальності 6.140100 «Готельно-ресторанна справа»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 50 с. |
Короткий огляд (реферат): | Практикум «Основи біохімії та фізіології харчування» підготовлений з метою надання допомоги студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у доскональному вивченні теоретичного матеріалу та набутті відповідних практичних навичок виконання біохімічних досліджень харчових продуктів |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23558 |
Розташовується у зібраннях: | Практикуми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
P_biokhimiya_2013.pdf | 430.55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.