Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23558
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горбань, Віктор Григорович | - |
dc.contributor.author | Серік, Максим Леонідович | - |
dc.contributor.author | Цибань, Лілія Степанівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-21T19:27:36Z | - |
dc.date.available | 2023-02-21T19:27:36Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Горбань В. Г., Серік М. Л., Цибань Л. С. Основи біохімії та фізіології харчування: практикум для студентів факультету менеджменту із спеціальності 6.140100 «Готельно-ресторанна справа»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 50 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23558 | - |
dc.description.abstract | Практикум «Основи біохімії та фізіології харчування» підготовлений з метою надання допомоги студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у доскональному вивченні теоретичного матеріалу та набутті відповідних практичних навичок виконання біохімічних досліджень харчових продуктів | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | біохімія | uk_UA |
dc.subject | амінокислоти | uk_UA |
dc.subject | фізіологія | uk_UA |
dc.subject | харчування | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні властивості | uk_UA |
dc.subject | біохімічні лабораторії | uk_UA |
dc.title | Основи біохімії та фізіології харчування | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Практикуми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
P_biokhimiya_2013.pdf | 430.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.