Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23558
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГорбань, Віктор Григорович-
dc.contributor.authorСерік, Максим Леонідович-
dc.contributor.authorЦибань, Лілія Степанівна-
dc.date.accessioned2023-02-21T19:27:36Z-
dc.date.available2023-02-21T19:27:36Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГорбань В. Г., Серік М. Л., Цибань Л. С. Основи біохімії та фізіології харчування: практикум для студентів факультету менеджменту із спеціальності 6.140100 «Готельно-ресторанна справа»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 50 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23558-
dc.description.abstractПрактикум «Основи біохімії та фізіології харчування» підготовлений з метою надання допомоги студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у доскональному вивченні теоретичного матеріалу та набутті відповідних практичних навичок виконання біохімічних досліджень харчових продуктівuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectбіохіміяuk_UA
dc.subjectамінокислотиuk_UA
dc.subjectфізіологіяuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні властивостіuk_UA
dc.subjectбіохімічні лабораторіїuk_UA
dc.titleОснови біохімії та фізіології харчуванняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Практикуми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
P_biokhimiya_2013.pdf430.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.