Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23554
Назва: Хімія харчових речовин
Автори: Євлаш, Вікторія Владленівна
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Отрошко, Наталія Олександрівна
Ключові слова: харчова хімія;харчові технології;харчова інженерія;контрольні роботи
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Хімія харчових речовин: метод. вказів. для самостійної підгототовки та виконання контрольних робіт для студентів, що навчаються за напрямом 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапрямом " Техїнологія харчування"; уклад.: В. В. Євлаш, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна, Н. О. Оторошко; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 64 с.
Короткий огляд (реферат): Дисципліна "Хімія харчових речовин" є однією з найважливіших складових інтегрованої нормативної дисципліни "Харчова хімія", яка входить до циклу математичної та природничо-наукової підготовки майбутніх фахівців з харчових технологій та інженерії. Дисципліна "Хімія харчових речовин" з'єднує фундаментальні навчальні дисципліни зі спеціальними. Вивчення дисципліни здійснюється шляхом засвоєння лекційного матеріалу, виконання лабор. робот, самостійного опрацювання інформаційних джерел, виконання індивід. роботи. Увагу студентів спрямовано на ознайомлення з будовою, фізико-хімічними властивостями основних харчових речовин, закономірностями їх перетворень під впливом різних чинників, методами їх виділення та дослідження.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23554
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_KHKhr_2013.pdf933.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.