Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23547
Назва: | Харчова хімія |
Автори: | Кузнецова, Тетяна Олегівна Самойленко, Сергій Олексійович Аксьонова, Олена Федорівна |
Ключові слова: | харчова хімія;харчові речовини;закони хімії;неорганічні сполуки;розчини;основи електрохімії;дисперсні системи;високомолекулярні сполуки (ВМС);харчові кислоти;амінокислоти;білкові речовини;вуглеводи |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Харчова хімія: опорний. конспект лекцій для студ. напряму підготовки 1401 "Сфера обслуговування" спец. 6.140100 "Готельно-ресторанна справа"; уклад.: Т. О. Кузнецова, С. О. Самойленко, О. Ф. Аксьонова; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 56 с. |
Короткий огляд (реферат): | Знання хімічного складу харчових продуктів є важливим у вирішенні питань раціонального харчування населення. На сьогоднішній день особлива увага приділяється виявленню у складі харчової продукції небезпечних компонентів для здоров'я споживача.У посібнику розглянуто теоретичні та експериментальні основи харчової хімії, визначені основні поняття хімії, основні закони хімії. Йдеться про хімічний склад харчових систем. Досліджується взаємозв'язок, структури і влстивостей харчових речовин. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23547 |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kl_kharkhimiya_2011.pdf | 734.09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.