Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23547
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКузнецова, Тетяна Олегівна-
dc.contributor.authorСамойленко, Сергій Олексійович-
dc.contributor.authorАксьонова, Олена Федорівна-
dc.date.accessioned2023-02-21T18:27:07Z-
dc.date.available2023-02-21T18:27:07Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationХарчова хімія: опорний. конспект лекцій для студ. напряму підготовки 1401 "Сфера обслуговування" спец. 6.140100 "Готельно-ресторанна справа"; уклад.: Т. О. Кузнецова, С. О. Самойленко, О. Ф. Аксьонова; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 56 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23547-
dc.description.abstractЗнання хімічного складу харчових продуктів є важливим у вирішенні питань раціонального харчування населення. На сьогоднішній день особлива увага приділяється виявленню у складі харчової продукції небезпечних компонентів для здоров'я споживача.У посібнику розглянуто теоретичні та експериментальні основи харчової хімії, визначені основні поняття хімії, основні закони хімії. Йдеться про хімічний склад харчових систем. Досліджується взаємозв'язок, структури і влстивостей харчових речовин.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectхарчова хіміяuk_UA
dc.subjectхарчові речовиниuk_UA
dc.subjectзакони хіміїuk_UA
dc.subjectнеорганічні сполукиuk_UA
dc.subjectрозчиниuk_UA
dc.subjectоснови електрохіміїuk_UA
dc.subjectдисперсні системиuk_UA
dc.subjectвисокомолекулярні сполуки (ВМС)uk_UA
dc.subjectхарчові кислотиuk_UA
dc.subjectамінокислотиuk_UA
dc.subjectбілкові речовиниuk_UA
dc.subjectвуглеводиuk_UA
dc.titleХарчова хіміяuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kl_kharkhimiya_2011.pdf734.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.