Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23547
Title: Харчова хімія
Authors: Кузнецова, Тетяна Олегівна
Самойленко, Сергій Олексійович
Аксьонова, Олена Федорівна
Keywords: харчова хімія;харчові речовини;закони хімії;неорганічні сполуки;розчини;основи електрохімії;дисперсні системи;високомолекулярні сполуки (ВМС);харчові кислоти;амінокислоти;білкові речовини;вуглеводи
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Харчова хімія: опорний. конспект лекцій для студ. напряму підготовки 1401 "Сфера обслуговування" спец. 6.140100 "Готельно-ресторанна справа"; уклад.: Т. О. Кузнецова, С. О. Самойленко, О. Ф. Аксьонова; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 56 с.
Abstract: Знання хімічного складу харчових продуктів є важливим у вирішенні питань раціонального харчування населення. На сьогоднішній день особлива увага приділяється виявленню у складі харчової продукції небезпечних компонентів для здоров'я споживача.У посібнику розглянуто теоретичні та експериментальні основи харчової хімії, визначені основні поняття хімії, основні закони хімії. Йдеться про хімічний склад харчових систем. Досліджується взаємозв'язок, структури і влстивостей харчових речовин.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23547
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kl_kharkhimiya_2011.pdf734.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.