Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23545
Назва: Хімічні основи харчових технологій. Загальна та неорганічна хімія
Автори: Аксьонова, Олена Федорівна
Антонов, Олексій Валентинович
Отрошко, Наталія Олександрівна
Торяник, Дмитро Олександрович
Ключові слова: неорганічна хімія;хімія;загальна хімія
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Хімічні основи харчових технологій. Загальна та неорганічна хімія: метод. вказ. для самост. підгот. та проведення лаб. занять за темою "Хімічний зв'язок" з використанням системного пакету HyperChem для студ. напрямку підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"; уклад.: Н. О. Отрошко, О. Ф. Аксьонова, О. В. Антонов, Д. О. Торяник; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 26 с.
Короткий огляд (реферат): HyperChem - це комплексний програмний продукт, який створено для виконання задач з молекулярного моделювання. Він включає в себе програми, що реалізують методи молекулярной механіки, квантової хімії та молекулярної дінаміки. HyperChem володіє розвинутим інструментом візуалізації, який може використовуватися не тільки під час розгляду структури молекули, а й підчас аналізу отриманого результату.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23545
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_Khimichni osnovy _2011.pdf534.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.