Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23545
Назва: | Хімічні основи харчових технологій. Загальна та неорганічна хімія |
Автори: | Аксьонова, Олена Федорівна Антонов, Олексій Валентинович Отрошко, Наталія Олександрівна Торяник, Дмитро Олександрович |
Ключові слова: | неорганічна хімія;хімія;загальна хімія |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Хімічні основи харчових технологій. Загальна та неорганічна хімія: метод. вказ. для самост. підгот. та проведення лаб. занять за темою "Хімічний зв'язок" з використанням системного пакету HyperChem для студ. напрямку підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"; уклад.: Н. О. Отрошко, О. Ф. Аксьонова, О. В. Антонов, Д. О. Торяник; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 26 с. |
Короткий огляд (реферат): | HyperChem - це комплексний програмний продукт, який створено для виконання задач з молекулярного моделювання. Він включає в себе програми, що реалізують методи молекулярной механіки, квантової хімії та молекулярної дінаміки. HyperChem володіє розвинутим інструментом візуалізації, який може використовуватися не тільки під час розгляду структури молекули, а й підчас аналізу отриманого результату. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23545 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_Khimichni osnovy _2011.pdf | 534.08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.