Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23545
Title: Хімічні основи харчових технологій. Загальна та неорганічна хімія
Authors: Аксьонова, Олена Федорівна
Антонов, Олексій Валентинович
Отрошко, Наталія Олександрівна
Торяник, Дмитро Олександрович
Keywords: неорганічна хімія;хімія;загальна хімія
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Хімічні основи харчових технологій. Загальна та неорганічна хімія: метод. вказ. для самост. підгот. та проведення лаб. занять за темою "Хімічний зв'язок" з використанням системного пакету HyperChem для студ. напрямку підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"; уклад.: Н. О. Отрошко, О. Ф. Аксьонова, О. В. Антонов, Д. О. Торяник; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 26 с.
Abstract: HyperChem - це комплексний програмний продукт, який створено для виконання задач з молекулярного моделювання. Він включає в себе програми, що реалізують методи молекулярной механіки, квантової хімії та молекулярної дінаміки. HyperChem володіє розвинутим інструментом візуалізації, який може використовуватися не тільки під час розгляду структури молекули, а й підчас аналізу отриманого результату.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23545
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Khimichni osnovy _2011.pdf534.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.