Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23534
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Селютін, В. М. | - |
dc.contributor.author | Шевченко, К. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-21T17:30:10Z | - |
dc.date.available | 2023-02-21T17:30:10Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Шевченко К. Г. Менеджмент якості ресторанних послуг в туризмі. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. В. М. Селютін ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 101-103. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23534 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Менеджмент якості ресторанних послуг в туризмі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Традиції та інновації харчування туристів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_10.10.19-101-103.pdf | 412.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.