Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23470
Назва: | Підходи до формування складу персоналу у сфері івенту |
Автори: | Бублій, А. Р. |
Науковий керівник : | Радіонова, О. М. |
Дата публікації: | 8-кві-2021 |
Видавництво: | Харків : ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Бублій А. Р. Підходи до формування складу персоналу у сфері івенту. Наук. кер. О. М. Радіонова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 143-144 |
Серія/номер: | Сучасні проблеми менеджменту готельно-ресторанного господарства та туризму;Секція 14 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23470 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk2_08.04.21-143-144.pdf | 107 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.