Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23457
Назва: Управління розвитком ресторанного господарства в умовах кризи
Автори: П'ятницька, Г.Т.
Ключові слова: управління розвитком;ресторанне господарство;криза;development management;restaurant business;crisis;управление развитием;ресторанное хозяйство;кризис
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: П'ятницька Г. Т. Управління розвитком ресторанного господарства в умовах кризи. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 498-504.
Короткий огляд (реферат): Визначено та проаналізовано міжнародні тенденції розвитку ресторанного господарства в умовах кризи. Виявлено сучасні ринкові загрози, що негативно впливають на результати збутової діяльності підприємств ресторанного господарства. Розроблені рекомендації щодо антикризових управлінських заходів, що сприятимуть розвитку ресторанного господарства.
The international tendencies of the catering trade development on the crisis conditions have been define and analyzed. The modern treats of market, that influence to the result of sale activity of enterprises of catering trade was discover. Worked out the recommendations about anticrisis management arrangements, that assists to the development of catering trade.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23457
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2009_2_71.pdf177.16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.