Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23457
Title: Управління розвитком ресторанного господарства в умовах кризи
Authors: П'ятницька, Г.Т.
Keywords: управління розвитком;ресторанне господарство;криза;development management;restaurant business;crisis;управление развитием;ресторанное хозяйство;кризис
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: П'ятницька Г. Т. Управління розвитком ресторанного господарства в умовах кризи. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 498-504.
Abstract: Визначено та проаналізовано міжнародні тенденції розвитку ресторанного господарства в умовах кризи. Виявлено сучасні ринкові загрози, що негативно впливають на результати збутової діяльності підприємств ресторанного господарства. Розроблені рекомендації щодо антикризових управлінських заходів, що сприятимуть розвитку ресторанного господарства.
The international tendencies of the catering trade development on the crisis conditions have been define and analyzed. The modern treats of market, that influence to the result of sale activity of enterprises of catering trade was discover. Worked out the recommendations about anticrisis management arrangements, that assists to the development of catering trade.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23457
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2009_2_71.pdf177.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.