Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23370
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТимчук, Сергій Михайлович-
dc.contributor.authorДіхтярь, Альона Миколаївна-
dc.contributor.authorПоздняков, Володимир Васильович-
dc.contributor.authorКириченко, Віктор Васильович-
dc.contributor.authorФедак, Наталя Василівна-
dc.date.accessioned2023-02-20T14:13:11Z-
dc.date.available2023-02-20T14:13:11Z-
dc.date.issued2011-12-12-
dc.identifier.citationЖир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі. Патент України на винахід № 65631 МПК (2011.01) A23D 7/01 (2006.01) A23J 7/00. Тимчук Сергій Михайлович, Діхтярь Альона Миколаївна, Поздняков Володимир Васильович, Кириченко Віктор Васильович, Федак Наталя Василівна. Заяв. 20.05.2011. Опубл. 12.12.2011. Бюл. № 23. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23370-
dc.description.abstractЖир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі, що складається з рослинної олії, який відрізняється тим, що як рослинна олія використовується олія соняшнику з вмістом гліцеридів стеаринової кислоти 11-12 %.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries65631;-
dc.titleЖир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюріuk_UA
dc.title.alternativeFat for making culinary products fried in deep fatuk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
65631-uapatents.com.pdf139.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.