Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23367
Назва: | Спосіб отримання базової оливи для технічних мастил |
Інші назви: | Method for preparation of base oil for technical lubricants |
Автори: | Сисенко, Ігор Іванович Тимчук, Сергій Михайлович Кравцов, Андрій Григорович Поздняков, Володимир Васильович Войтов, Віктор Анатолійович, Кириченко, Віктор Васильович |
Дата публікації: | 26-гру-2011 |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання базової оливи для технічних мастил. Патент України на винахід № 66143 МПК (2011.01) C11B 11/00 C10M 105/00. Сисенко Ігор Іванович, Тимчук Сергій Михайлович, Кравцов Андрій Григорович, Поздняков Володимир Васильович, Войтов Віктор Анатолійович, Кириченко Віктор Васильович. Заяв. 31.05.2011. Опубл. 26.12.2011. Бюл. № 24. 3 с. |
Серія/номер: | 66143; |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання базової оливи для технічних мастил, що включає доставку, підготовку, сортування та очищення сировини магнітною сепарацією від механічних домішок, який відрізняється тим, що використовується насіння соняшнику (ріпаку), з якого шляхом холодного пресування отримується олія, що відстоюється протягом 24 годин та фільтрується через фільтр з діаметром чарунок 9 мкм, під тиском 0,5 МПа, отримана олія дегідратується розпиленням на адсорбенти з залишковим вологовмістом не більше 0,5 %, збирається стіканням і піддається термічній стабілізації нагріванням від початкової температури 20 °C до 208...212 °C і витримується при даній температурі 10 хвилин з наступним самовільним охолодженням при нормальних умовах до температури 20 °C, отримана олива завантажується у ємності, де зберігається або використовується для приготування технічних мастил. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23367 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
66143-uapatents.com.pdf | 153.52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.