Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23367
Название: Спосіб отримання базової оливи для технічних мастил
Другие названия: Method for preparation of base oil for technical lubricants
Авторы: Сисенко, Ігор Іванович
Тимчук, Сергій Михайлович
Кравцов, Андрій Григорович
Поздняков, Володимир Васильович
Войтов, Віктор Анатолійович,
Кириченко, Віктор Васильович
Дата публикации: 26-дек-2011
Библиографическое описание: Спосіб отримання базової оливи для технічних мастил. Патент України на винахід № 66143 МПК (2011.01) C11B 11/00 C10M 105/00. Сисенко Ігор Іванович, Тимчук Сергій Михайлович, Кравцов Андрій Григорович, Поздняков Володимир Васильович, Войтов Віктор Анатолійович, Кириченко Віктор Васильович. Заяв. 31.05.2011. Опубл. 26.12.2011. Бюл. № 24. 3 с.
Серия/номер: 66143;
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання базової оливи для технічних мастил, що включає доставку, підготовку, сортування та очищення сировини магнітною сепарацією від механічних домішок, який відрізняється тим, що використовується насіння соняшнику (ріпаку), з якого шляхом холодного пресування отримується олія, що відстоюється протягом 24 годин та фільтрується через фільтр з діаметром чарунок 9 мкм, під тиском 0,5 МПа, отримана олія дегідратується розпиленням на адсорбенти з залишковим вологовмістом не більше 0,5 %, збирається стіканням і піддається термічній стабілізації нагріванням від початкової температури 20 °C до 208...212 °C і витримується при даній температурі 10 хвилин з наступним самовільним охолодженням при нормальних умовах до температури 20 °C, отримана олива завантажується у ємності, де зберігається або використовується для приготування технічних мастил.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23367
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
66143-uapatents.com.pdf153.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.