Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23359
Назва: Спосіб визначення термостійкості зразків сої
Автори: Рябуха, Сергій Станіславович
Кобизєва, Любов Никифорівна
Посилаєва, Оксана Олександрівна
Кириченко, Віктор Васильович
Токар, Ігор Володимирович
Дата публікації: 25-вер-2014
Бібліографічний опис: Спосіб визначення термостійкості зразків сої. Патент України на винахід № 93263 МПК A01H 1/04 (2006.01). Рябуха Сергій Станіславович, Кобизєва Любов Никифорівна, Посилаєва Оксана Олександрівна, Кириченко Віктор Васильович, Токар Ігор Володимирович. Заяв. 11.04.2014. Опубл. 25.09.2014. Бюл. № 18 5 с..
Серія/номер: 93263;
Короткий огляд (реферат): Спосіб визначення термостійкості зразків сої, що включає прогрівання насіння та визначення схожості насіння за відсотком схожості, ступенем депресії довжини та ваги п'ятидобових проростків, який відрізняється тим, що прогрівання насіння зразків сої проводять за температури 60±2 °C з експозицією 40 хвилин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23359
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
93263-uapatents.com.pdf185.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.