Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23359
Title: Спосіб визначення термостійкості зразків сої
Authors: Рябуха, Сергій Станіславович
Кобизєва, Любов Никифорівна
Посилаєва, Оксана Олександрівна
Кириченко, Віктор Васильович
Токар, Ігор Володимирович
Issue Date: 25-Sep-2014
Citation: Спосіб визначення термостійкості зразків сої. Патент України на винахід № 93263 МПК A01H 1/04 (2006.01). Рябуха Сергій Станіславович, Кобизєва Любов Никифорівна, Посилаєва Оксана Олександрівна, Кириченко Віктор Васильович, Токар Ігор Володимирович. Заяв. 11.04.2014. Опубл. 25.09.2014. Бюл. № 18 5 с..
Series/Report no.: 93263;
Abstract: Спосіб визначення термостійкості зразків сої, що включає прогрівання насіння та визначення схожості насіння за відсотком схожості, ступенем депресії довжини та ваги п'ятидобових проростків, який відрізняється тим, що прогрівання насіння зразків сої проводять за температури 60±2 °C з експозицією 40 хвилин.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23359
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
93263-uapatents.com.pdf185.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.