Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23356
Название: З історії управлінської думки і бізнесу кінця ХІХ – початку ХХ ст.
Авторы: Лемешева, Н. А.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Лемешева Н. А. З історії управлінської думки і бізнесу кінця ХІХ – початку ХХ ст. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р.; Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С. 210-211
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23356
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_k_18.05.21-21-251-210-211.pdf131.3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.