Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23356
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛемешева, Н. А.-
dc.date.accessioned2023-02-20T13:01:45Z-
dc.date.available2023-02-20T13:01:45Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЛемешева Н. А. З історії управлінської думки і бізнесу кінця ХІХ – початку ХХ ст. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р.; Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С. 210-211uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23356-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗ історії управлінської думки і бізнесу кінця ХІХ – початку ХХ ст.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-21-251-210-211.pdf131.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.