Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23351
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМашкін, М. І.-
dc.contributor.authorВащенко, Г. В.-
dc.date.accessioned2023-02-20T12:24:56Z-
dc.date.available2023-02-20T12:24:56Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationМашкін М. І., Ващенко Г. В. Дослідження температури пастеризації молока на вихід сиру кисломолочного: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 52-53.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23351-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleДослідження температури пастеризації молока на вихід сиру кисломолочногоuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_29.pdf379.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.