Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23322
Назва: Кондиціювання та холодозабезпечення переробних і харчових виробництв
Автори: Гурський, П. В.
Богомолов, О.В.
Бредихін, В. В.
Денисенко, С. А.
Іващенко, С. Г.
Токолов, Ю. І.
Заїка, В. П.
Шерстюк, В. С.
Кісь, В. М.
Лук‘янов, І. М.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Х.: ТОВ «Діса плюс»
Бібліографічний опис: Гурський П. В, Богомолов О. В., Бредихін В. В., Денисенко С. А., Іващенко С. Г., Токолов Ю. І., Заїка В. П., Шерстюк В. С., Кісь В. М., Лук‘янов І. М. Кондиціювання та холодозабезпечення переробних і харчових виробництв: практикум. Х.: ТОВ «Діса плюс», 2019. 256 с.
Короткий огляд (реферат): У посібнику наведена інформація про застосування промислового холоду, вентиляції та кондиціювання на підприємствах переробних і харчових виробництв, наведено послідовність основних розрахунків холодильного та вентиляційного обладнання. Посібник містить вказівки щодо виконання та оформлення практичних робіт студентами освітнього рівня бакалавр спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» освітньої програми «Обладнання переробних і харчових виробництв».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23322
Розташовується у зібраннях:Практикуми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
PR_KHOLOD_2019.pdf9.71 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.