Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23322
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.contributor.authorБогомолов, О.В.-
dc.contributor.authorБредихін, В. В.-
dc.contributor.authorДенисенко, С. А.-
dc.contributor.authorІващенко, С. Г.-
dc.contributor.authorТоколов, Ю. І.-
dc.contributor.authorЗаїка, В. П.-
dc.contributor.authorШерстюк, В. С.-
dc.contributor.authorКісь, В. М.-
dc.contributor.authorЛук‘янов, І. М.-
dc.date.accessioned2023-02-18T19:10:05Z-
dc.date.available2023-02-18T19:10:05Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationГурський П. В, Богомолов О. В., Бредихін В. В., Денисенко С. А., Іващенко С. Г., Токолов Ю. І., Заїка В. П., Шерстюк В. С., Кісь В. М., Лук‘янов І. М. Кондиціювання та холодозабезпечення переробних і харчових виробництв: практикум. Х.: ТОВ «Діса плюс», 2019. 256 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23322-
dc.description.abstractУ посібнику наведена інформація про застосування промислового холоду, вентиляції та кондиціювання на підприємствах переробних і харчових виробництв, наведено послідовність основних розрахунків холодильного та вентиляційного обладнання. Посібник містить вказівки щодо виконання та оформлення практичних робіт студентами освітнього рівня бакалавр спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» освітньої програми «Обладнання переробних і харчових виробництв».uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХ.: ТОВ «Діса плюс»uk_UA
dc.titleКондиціювання та холодозабезпечення переробних і харчових виробництвuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Практикуми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PR_KHOLOD_2019.pdf9.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.