Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23321
Назва: Практикум. Монтаж, ремонт, наладка обладнання харчових виробництв
Автори: Гурський, П. В.
Перцевий, Ф. В.
Гулий, І. С.
Тіщенко, Л. М.
Міцкевич, Т.
Богомолов, О. В.
Полевич, В. В.
Дата публікації: 2001
Видавництво: Харків
Бібліографічний опис: Гурський П. В., Перцевий Ф. В., Гулий І. С., Тіщенко Л. М., Міцкевич Т., Богомолов О.В., Полевич В. В. Практикум. Монтаж, ремонт, наладка обладнання харчових виробництв: навчальний посібник. Харків, 2001. 216 с.
Короткий огляд (реферат): Мета посібника – надати методичну допомогу викладачам і студентам факультетів технічних спеціальностей вищих навчальних закладів І-ІV рівня акредитації при проведенні лабораторно-практичних занять, які входять в програму вивчення навчальної дисципліни «Монтаж, ремонт, наладка обладнання харчових виробництв».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23321
ISBN: 5-7763-0168-8
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
PR_RMM_VSE_2001.pdf8.28 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.