Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23321
Назва: | Практикум. Монтаж, ремонт, наладка обладнання харчових виробництв |
Автори: | Гурський, П. В. Перцевий, Ф. В. Гулий, І. С. Тіщенко, Л. М. Міцкевич, Т. Богомолов, О. В. Полевич, В. В. |
Дата публікації: | 2001 |
Видавництво: | Харків |
Бібліографічний опис: | Гурський П. В., Перцевий Ф. В., Гулий І. С., Тіщенко Л. М., Міцкевич Т., Богомолов О.В., Полевич В. В. Практикум. Монтаж, ремонт, наладка обладнання харчових виробництв: навчальний посібник. Харків, 2001. 216 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета посібника – надати методичну допомогу викладачам і студентам факультетів технічних спеціальностей вищих навчальних закладів І-ІV рівня акредитації при проведенні лабораторно-практичних занять, які входять в програму вивчення навчальної дисципліни «Монтаж, ремонт, наладка обладнання харчових виробництв». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23321 |
ISBN: | 5-7763-0168-8 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
PR_RMM_VSE_2001.pdf | 8.28 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.