Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23321
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.contributor.authorПерцевий, Ф. В.-
dc.contributor.authorГулий, І. С.-
dc.contributor.authorТіщенко, Л. М.-
dc.contributor.authorМіцкевич, Т.-
dc.contributor.authorБогомолов, О. В.-
dc.contributor.authorПолевич, В. В.-
dc.date.accessioned2023-02-18T18:38:54Z-
dc.date.available2023-02-18T18:38:54Z-
dc.date.issued2001-
dc.identifier.citationГурський П. В., Перцевий Ф. В., Гулий І. С., Тіщенко Л. М., Міцкевич Т., Богомолов О.В., Полевич В. В. Практикум. Монтаж, ремонт, наладка обладнання харчових виробництв: навчальний посібник. Харків, 2001. 216 с.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7763-0168-8-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23321-
dc.description.abstractМета посібника – надати методичну допомогу викладачам і студентам факультетів технічних спеціальностей вищих навчальних закладів І-ІV рівня акредитації при проведенні лабораторно-практичних занять, які входять в програму вивчення навчальної дисципліни «Монтаж, ремонт, наладка обладнання харчових виробництв».uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківuk_UA
dc.titleПрактикум. Монтаж, ремонт, наладка обладнання харчових виробництвuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
PR_RMM_VSE_2001.pdf8.28 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.