Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23318
Назва: The technology of cheese structured semi-product with the use of gelatin
Автори: Pertsevyi, Mykola
Gurskyi, Petro
Ladyka, Volodymyr
Obozna, Margarita
Bidyuk, Dmytro
Shilman, Lev
Garncarek, Barbara
Garncarek, Zbigniew
Birca, Adriana
Borysova, Alina
Arkhipova, Victoria
Pertsevyi, Fedir
Дата публікації: 2016
Видавництво: Sumy : University Book
Бібліографічний опис: The technology of cheese structured semi-product with the use of gelatin: The monograf. Pertsevyi M., Gurskyi P., Ladyka V. et al.; Under the editorship of P. Gurskyi, F. Pertsevyi. Sumy: University Book, 2016. 134 p.
Короткий огляд (реферат): The monograph includes concentrated and integrated scientific information concerning the use of nonfat cheese and sunflower seed kernel for producing structured products at the restaurant business enterprises. This information is presented in the form of text, technological calculations, figures, diagrams, tables and it is meant for lecturers, postgraduates, students who are engaged in scientific work.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23318
ISBN: 978-966-680-781-9
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mon_Technology_2016 .pdf7.66 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.