Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23318
Назва: | The technology of cheese structured semi-product with the use of gelatin |
Автори: | Pertsevyi, Mykola Gurskyi, Petro Ladyka, Volodymyr Obozna, Margarita Bidyuk, Dmytro Shilman, Lev Garncarek, Barbara Garncarek, Zbigniew Birca, Adriana Borysova, Alina Arkhipova, Victoria Pertsevyi, Fedir |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Sumy : University Book |
Бібліографічний опис: | The technology of cheese structured semi-product with the use of gelatin: The monograf. Pertsevyi M., Gurskyi P., Ladyka V. et al.; Under the editorship of P. Gurskyi, F. Pertsevyi. Sumy: University Book, 2016. 134 p. |
Короткий огляд (реферат): | The monograph includes concentrated and integrated scientific information concerning the use of nonfat cheese and sunflower seed kernel for producing structured products at the restaurant business enterprises. This information is presented in the form of text, technological calculations, figures, diagrams, tables and it is meant for lecturers, postgraduates, students who are engaged in scientific work. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23318 |
ISBN: | 978-966-680-781-9 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_Technology_2016 .pdf | 7.66 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.