Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23318
Название: The technology of cheese structured semi-product with the use of gelatin
Авторы: Pertsevyi, Mykola
Gurskyi, Petro
Ladyka, Volodymyr
Obozna, Margarita
Bidyuk, Dmytro
Shilman, Lev
Garncarek, Barbara
Garncarek, Zbigniew
Birca, Adriana
Borysova, Alina
Arkhipova, Victoria
Pertsevyi, Fedir
Дата публикации: 2016
Издательство: Sumy : University Book
Библиографическое описание: The technology of cheese structured semi-product with the use of gelatin: The monograf. Pertsevyi M., Gurskyi P., Ladyka V. et al.; Under the editorship of P. Gurskyi, F. Pertsevyi. Sumy: University Book, 2016. 134 p.
Краткий осмотр (реферат): The monograph includes concentrated and integrated scientific information concerning the use of nonfat cheese and sunflower seed kernel for producing structured products at the restaurant business enterprises. This information is presented in the form of text, technological calculations, figures, diagrams, tables and it is meant for lecturers, postgraduates, students who are engaged in scientific work.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23318
ISBN: 978-966-680-781-9
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Mon_Technology_2016 .pdf7.66 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.