Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23318
Название: | The technology of cheese structured semi-product with the use of gelatin |
Авторы: | Pertsevyi, Mykola Gurskyi, Petro Ladyka, Volodymyr Obozna, Margarita Bidyuk, Dmytro Shilman, Lev Garncarek, Barbara Garncarek, Zbigniew Birca, Adriana Borysova, Alina Arkhipova, Victoria Pertsevyi, Fedir |
Дата публикации: | 2016 |
Издательство: | Sumy : University Book |
Библиографическое описание: | The technology of cheese structured semi-product with the use of gelatin: The monograf. Pertsevyi M., Gurskyi P., Ladyka V. et al.; Under the editorship of P. Gurskyi, F. Pertsevyi. Sumy: University Book, 2016. 134 p. |
Краткий осмотр (реферат): | The monograph includes concentrated and integrated scientific information concerning the use of nonfat cheese and sunflower seed kernel for producing structured products at the restaurant business enterprises. This information is presented in the form of text, technological calculations, figures, diagrams, tables and it is meant for lecturers, postgraduates, students who are engaged in scientific work. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23318 |
ISBN: | 978-966-680-781-9 |
Располагается в коллекциях: | Монографії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_Technology_2016 .pdf | 7.66 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.