Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23317
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Обозна, М. В. | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, М Ф. | - |
dc.contributor.author | Гурський, П. В. | - |
dc.contributor.author | Шильман, Л. З. | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Б. Ч. | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, З. Е. | - |
dc.contributor.author | Бірка, А. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-18T13:15:59Z | - |
dc.date.available | 2023-02-18T13:15:59Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу: монографія. М. В. Обозна, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой та ін.; за ред. П. В. Гурського, Ф. В. Перцевого. Суми: Університетська книга, 2016. 158 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-680-780-2 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23317 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Суми: Університетська книга | uk_UA |
dc.subject | борошно кукурудзяне | uk_UA |
dc.subject | вологоутримуюча здатність | uk_UA |
dc.subject | жироутримуюча здатність | uk_UA |
dc.subject | казеїнаткальційфосфатний комплекс | uk_UA |
dc.subject | концентрат ядра арахісу | uk_UA |
dc.subject | сухе знежирене молоко | uk_UA |
dc.subject | сирний продукт м’який | uk_UA |
dc.subject | ядерно-магнітний резонанс | uk_UA |
dc.title | Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mon_syrnoho produktu_arakhys_2016.pdf | 10.38 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.